W Polsce wyrzuca się 4,8 mln ton żywności rocznie. Z książki dowiesz się, jak łatwo zmienić nawyki, by marnować mniej jedzenia i pieniędzy. Przekonasz się też, że ekologia jest ekonomiczna.
Ekologia zaczyna się w twojej głowie i na twoim talerzu
• Potrzebujesz pomysłów na zdrowe i proste w przygotowaniu potrawy?
• Chcesz właściwie przechowywać żywność?
• W twojej szafce zalega stara kasza, a marchewka próbuje sama wyjść z lodówki?
• Nie wiesz, jak planować swoje zakupy, by w pełni wykorzystać wszystkie składniki, które lądują w twoim koszyku?
•Chciałbyś wydawać mniej pieniędzy na jedzenie?
Jeśli tak, ta książka jest dla ciebie.
Premiera 23 marca!
Przekonaj się, że ekologia jest ekonomiczna.
Jagna Niedzielska, znana kucharka, edukatorka i doradczyni kulinarna, w ostatnich latach przeprowadziła wiele warsztatów i webinarów, podczas których opowiadała o przechowywaniu żywności. Zainteresowanie i liczba pytań, które zadawali ich uczestnicy, przerosły jej najśmielsze oczekiwania. W odpowiedzi na te potrzeby autorka napisała niniejszą książkę – pełną praktycznych porad, kuchennych tricków i ciekawostek.
Ekologiczna kuchnia Jagny Niedzielskiej to przede wszystkim przepisy na proste, wyjątkowo smaczne wegańskie i wegetariańskie potrawy, dzięki którym nie będziesz marnował jedzenia.