Ładowanie Wydarzenia

« All Wydarzenia

  • To event minęło.

Pałacowy salon naukowy. „Zagęstniki żywności – bezpieczne czy szkodliwe?”

18 lutego 2018 o 14:30 - 16:00

Polska Akademia Nauk Dom Zjazdów i Konferencji w Jabłonnie serdecznie zaprasza na spotkanie w ramach cyklu
„Pałacowy Salon Naukowy” pt.: „Zagęstniki żywności – bezpieczne czy szkodliwe?”, które odbędzie się 18 lutego 2018r. ok. godz. 14.30 w Pałacu w Jabłonnie ul. Modlińska 105.

Wprowadzenie:
dr hab. inż. Justyna Cybulska, czł. AMU PAN Zakład Mikrostruktury i Mechaniki Biomateriałów, Instytut Agrofizyki Polskiej Akademii Nauk
Prowadzenie:
red. Małgorzata Kownacka – Polskie Radio

Szczegóły

Data:
18 lutego 2018
Czas:
14:30 - 16:00

Dodaj komentarz