Hotel Narvil. Kolacja degustacyjna Koktajle z Wenecji

36766201_861178880733542_8226500858913751040_n

W sobotę 28 lipca o godzinie 18:00 w Restauracji Aruana w Hotelu Narvil rozpocznie się kolacja degustacyjna, w której spróbować będzie można koktajli i win prosto z Perły Laguny. 

W sobotni letni wieczór w magicznym ogrodzie restauracji Aruana szef kuchni Adrian Górnicki będzie serwował wyjątkowe koktajle weneckie oraz wina Prosecco z winnicy Canella z włoskiego regionu Wenecji Euganejskiej. Gościem specjalnym wieczoru będzie Tommaso Canella, który w czasie kolacji opowie o serwowanych winach i swojej rodzinnej winnicy.

W menu znajdziemy takie wykwintne rarytasy jak:

AMUSE BOUCHE
Słone ciastko, fermentowane białe porzeczki, foie gras, galaretka z wiśni, ogórecznik
Rossini

PRZYSTAWKI
Gotowana troć, kompresowany ogórek gruntowy, yuzu, tymianek cytrynowy, koper
Prosecco DOC Extra Dry

Kalmar, consomme z młodej cebuli, olej z kolendry, kwiaty kolendry, gremolada cytrusowa, tapioka
Prosecco DOCG Extra Dry

DANIA GŁÓWNE
Pieczony pstrąg, kwiaty cukinii, młody ser Brillat-Savarin, dymka, dzikie zioła
Prosecco Valdobbiadene Superiore Millessimato DOCG Brut
Polska polędwica wołowa sezonowana, sos cielęcy, młody jarmuż, kurki, groszek
Pinot Rose Spumante Millessimato Brut

DESER
Maślane kruche ciastko, krem jogurtowy, kompot brzoskwiniowy, bellini
Bellini Classic

Cena 6-daniowej kolacji degustacyjnej z pakietem 6 kieliszków dedykowanych win wynosi 249,- zł od osoby. Rezerwacji można dokonać pod nr telefonu 22 566 10 06 lub mailowo na adres rezerwacje@hotelnarvil.pl.

Z pozostałymi atrakcjami przewidzianymi w Hotelu Narvil w ten weekend zapoznać się można TUTAJ