Restauracja Oaza w Legionowie zaprasza na koncerty i bal andrzejkowy

dav

Restauracja Oaza na Przystanku w Legionowie zaprasza na piątkowe zabawy przy muzyce na żywo, na które wstęp jest bezpłatny, oraz na bal andrzejkowy, który odbędzie się 30 listopada. Warto już teraz zarezerwować miejsce.
Już na otwarciu Restauracji Oaza w Legionowie nowi właściciele, państwo Śliwińscy, zapowiadali powrót do tradycji tego miejsca. Chodziło nie tylko o serwowanie wykwintnych obiadów, ale także organizację imprez z muzyką na żywo, tak jak za czasów pierwszej Oazy w połowie ubiegłego wieku.
Po ponad pół roku ich działalności trzeba przyznać, że słowa dotrzymali. Restauracja czynna jest codziennie, przez cały tydzień kucharze przygotowują pyszne potrawy, każdego dnia serwowane są „Zestawy Dnia” z zupą i drugim daniem, na czas letni uruchomiono ogródek, a od pewnego czasu w piątki organizowana jest muzyka na żywo.

Koncerty i bal andrzejkowy

Koncerty są bezpłatne i rozpoczynają się o godzinie 20:00. Na 15 listopada zaplanowano koncert zespołu 36,6. A na ostatni weekend miesiąca szykuje się najwięcej atrakcji. Zabawa zacznie się w piątek, 29 listopada, od koncertu niespodzianki. Będzie to preludium do sobotniego balu andrzejkowego. Wstęp na piątkową imprezę będzie bezpłatny, a bal andrzejkowy kosztować będzie 120 zł. W tej cenie poza zabawą przy muzyce na żywo organizator zapewnia gorący posiłek, przystawki i słodki bufet. Szczegóły i zapisy pod nr 782 404 006 lub 782 202 020.

Kolejne po Andrzejkach koncerty odbędą się 6 i 20 grudnia.

Oaza na co dzień

Restauracja czynna jest codziennie w godzinach 10:00 – 21:00. W karcie menu znajdziemy przekąski, obiady, desery, napoje ciepłe i zimne oraz wszelkiego rodzaju alkohole. Poza stałymi potrawami z karty dań, w tygodniu szef kuchni poleca „Zestaw Dnia”. Kosztuje on 15 zł, a w jego skład wchodzi zupa i drugie danie. O tym, co danego dania zjemy w tej atrakcyjnej cenie, dowiedzieć się można na Facebooku, gdzie codziennie przed południem pojawia się informacja, co dziś dobrego kucharz przyrządził. Zawsze w alternatywie do mięsnego dania jest potrawa jarska.
W lokalu możemy też zorganizować imprezy zamknięte, takie jak wesela, chrzciny, komunie, imprezy firmowe. Już teraz szef kuchni, Mariusz Śliwiński, zachęca do rezerwacji terminów na organizację świątecznych spotkań.